Emil i Lönneberga Emil i Lönneberga
Emil i Lönneberga

Emil i Lönneberga

Lisebergsteatern, Göteborg15 dec. 2023 - 7 jan. 2024Familjeteater

Fira julen med Emil i Lönneberga på Lisebergsteatern!

Om showen

Välkommen till Lisebergsteatern och vår härliga tradition med julteater.

I år är det äntligen dags för Emil i Lönneberga för att fira Emils 60-årsjubileum!

Emil, han vill ju så väl och ändå går det så himla galet. När han hör sin pappa vråla EEEEEEMIIIIILLLL så det hörs över hela Katthult, då vet han att det bara finns ett säkert ställe att gömma sig på - Snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allting lugnat sig. Men lugnt, det blir det inte länge. Snart hänger Emils lillasyster Ida i flaggstången och Emil är på väg tillbaka till Snickarboa.

Att Astrid Lindgrens Emil firar 60 år ska vi givetvis fira med en storslagen familjeföreställning som innehåller de flesta av de älskade hyssen och musikstyckena från Emil. I familjeföreställningen Emil i Lönneberga får du givetvis vara med att se massor av de klassiska spratten som Emil ger sig på. Oavsett om han snällt drar ut Linas smärtsamma tand, sätter eld på fru prostens hatt med hennes förstoringsglas, eller fastnar med huvudet i soppskålen och måste gå till doktorn i Mariannelund - bara för att nämna några. Ja, i denna jubileumsföreställning får man definitivt uppleva allt det härliga med Emil. Föreställningen kommer att vara fylld av storslagen teater, sång och dans i sann Astrid Lindgren-anda som passar för alla, så väl stora som små. Svensk iscensättning och regi av Kålle Gunnarsson.

Kom och fira Emils 60-årsjubileum med oss på Lisebergsteatern i jul.

Teaterförlag: Nordiska ApS - www.nordiska.dk Emil i Lönneberga av Astrid Lindgren. I en scenbearbetning av Kålle Gunnarsson. Musik av Georg Riedel.

Föreställningslängd: Ca 2 timmar inkl. paus

Kommande speltillfällen

29 kommande speltillfällen mellan 15 dec - 7 jan

 • Fredag 15 dec 17:00

  Lisebergsteatern, GöteborgPris från 445 kr / person
 • Lördag 16 dec 12:00

  Lisebergsteatern, GöteborgPris från 445 kr / person
 • Lördag 16 dec 15:00

  Lisebergsteatern, GöteborgPris från 445 kr / person
 • Söndag 17 dec 12:00

  Lisebergsteatern, GöteborgPris från 445 kr / person

Inför besöket

 • FöreställningslängdCa 2 timmar inkl. paus
 • Spelas15 dec 2023 - 7 jan 2024
 • GenreFamiljeteater
 • ÅldersgränsRekommenderas från 4 år
 • PrisFrån 445 kr
 • Övrig informationBegränsat utrymme för barnvagnar

Media

Emil i Lönneberga - Video
Emil i Lönneberga - Video

Populärt just nu

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.