Oj då? … en till?! Oj då? … en till?!
Oj då? … en till?! logotype

Oj då! … en till?!

Krusenstiernska Teatern, Kalmar27 juni - 28 juliKomedi Teater

Jubileumsföreställning - Krusenstiernska gårdens firar 150 år!

Om showen

Robert Gustafsson är tillbaka på Krusenstiernska teaterns sommarscen i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett större arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det för publiken att det finns långt fler än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång.

Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.

Edward af Sillén är tillbaka som regissör efter att bl.a. regisserat förra årets hyllade sommarfars på Krusenstiernska teatern Pappor på prov och musikalsuccén Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm.

Originalmanuset "One for the pot" av Ray Cooney och Tony Hilton är översatt och bearbetat av Edward af Sillén och Robert Gustafsson.

Premiär torsdagen den 27 juni 2024, spelar därefter torsdag - söndag fram till 28 juli.

Kreatörer Edward af Sillén - regissör David Julio - mask/peruk Maria Felldin - kostymdesigner Marcus Englesson - scenograf Johan von der Lancken - producent Vicky von der Lancken - exekutiv producent

Längd: ca 2 timmar och 20 min ink 20 min paus. Producent: Teatersviten, Vicky och Johan von der Lancken

Kommande speltillfällen

25 kommande speltillfällen mellan 27 juni - 28 juli

 • Torsdag 27 juni 17:00

  Krusenstiernska Teatern, KalmarPris från 545 kr / person
 • Fredag 28 juni 17:00

  Krusenstiernska Teatern, KalmarPris från 545 kr / person
 • Lördag 29 juni 13:00

  Krusenstiernska Teatern, KalmarPris från 545 kr / person
 • Lördag 29 juni 17:00

  Krusenstiernska Teatern, KalmarPris från 545 kr / person

Inför besöket

 • Förställningslängdca 2 timmar och 20 min ink 20 min paus.
 • Spelas 27 jun - 28 jul 2024
 • GenreTeater
 • ÅldersgränsIngen - Föreställningen riktar sig inte till barn.
 • PrisFrån 545 kr

Media

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.