The vibe 1080x1350The vibe 1920x1080
the vibe logo

THE VIBE Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm, Stockholm29 nov. 2023 - 15 juni 2024Dinner & krogshow Show Julshow

Missa inte The Vibe, den hetaste middagsshowen i stan!

Om föreställningen

Företagsförfrågan

The Vibe ger dig en kväll med spännande underhållning, utsökt mat och en het atmosfär som håller alla laddade. Från bländande musiknummer till fantastiska “moves”, The Vibe har allt.

Så fort du kliver in hos oss kommer du att förflyttas till en värld av sköna minnen och känslan av “nouveau noir”.

Underhållningen är inte det enda som är förstklassigt på The Vibe. Vår meny är full av aptitretande rätter som säkerligen kommer att tillfredsställa även den mest kräsna gommen. Våra kockar använder de bästa råvarorna och lokalodlat i möjligaste mån för att skapa rätter som är lika goda som de är vackra.

Och naturligtvis skulle ingen middagsshow vara komplett utan interaktion! Vi uppmuntrar våra gäster att resa sig upp och dansa med musiken, och vi har till och med några överraskningar i beredskap som kommer att göra dig till stjärnan i showen.

Så vad väntar du på? Ta med dig vänner och familj för att uppleva magin med The Vibe, eller varför inte en DATE NIGHT? Boka dina biljetter idag och gör dig redo för en kväll du sent kommer att glömma!

I vårt shownummer ”How to fix a creep” ger vi vårt stöd och samarbetar med organisationerna FRIENDS, Lajka och Prinsens Stiftelse.

Kommande speltillfällen

109 kommande speltillfällen mellan 29 nov - 15 juni

 • Onsdag 29 nov 17:20

  Wallmans Stockholm, Stockholm
 • Torsdag 30 nov 17:20

  Wallmans Stockholm, Stockholm
 • Fredag 1 dec 17:20

  Wallmans Stockholm, Stockholm
 • Lördag 2 dec 17:20

  Wallmans Stockholm, Stockholm

Inför besöket

 • FöreställningslängdCa 4 timmar och 40 minuter, inkl middagssittning
 • Spelas24 aug 2023 - 15 jun 2024
 • Julperiod15 nov - 22 dec
 • Åldersgräns18 år
 • GenreDinnershow
 • PrisFrån 695 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.