Showtic ingår samarbete med MTRX

Publicerat 13 mars, 2024

Vi är väldigt glada över att kunna berätta om att Showtic startat upp ett samarbete med tågbolaget MTRX som huvudsakligen kör mellan Stockholm och Göteborg. Samarbetet innebär bland annat att Showtics kunder får 10% rabatt på resor med MTRX, när de bokat biljetter på Showtic.*

Vi vet att många av våra kunder är i behov av resor i samband med att de ska gå på våra evenemang. Fler och fler är dessutom måna om att resa på ett hållbart sätt. Med samarbetet med MTRX underlättar vi för kunderna att boka ett hållbart resande, till ett förmånligt pris.

MTRX har sedan starten haft Sveriges nöjdaste tågresenärer enligt Svenskt Kvalitetsindex. De sex senaste åren har de även varit punktligast på rälsen mellan Stockholm och Göteborg. Ett imponerande ”track record”. Med sina moderna tåg erbjuder de smidiga resor för medvetna resenärer som söker ett tryggt, smart och personligt resande.

Förutom det bättre priset för Showtics kunder, så innebär också samarbetet att många av artisterna i produktionerna som säljs på Showtic reser med MTRX. Det är ju viktigt att de kommer i tid till föreställningarna!

Dessutom kommer MTRX-kunder att få förmånliga erbjudanden från Showtic i samband med tex presale och biljettsläpp av nya produktioner.

VILLKOR FÖR ERBJUDANDET Erbjudandet om 10% gäller på ordinarie vuxenbiljett biljettyperna FIX, FLEX och PLUS för resor fram till 15 december 2024. Erbjudandet gäller efter bokad biljett på Showtic på föreställningar som spelar på China teatern, Oscarsteatern, Intiman, Vallarnas friluftsteater, Hamburger Börs, Rondo samt Lisebergsteatern. Vi arbetar för att erbjudandet framgent ska gälla på fler arenor.

BOKA HÄR MED 10% RABATT