Pippi flyttar in i Villa Villekulla manérbildPippi flyttar in i Villa Villekulla manérbild
Pippi flyttar in i Villa Villekulla logotype

Pippi flyttar in i Villa Villekulla

Intiman, Stockholm14 sep. - 24 nov.Familjeteater

Höstens familjeföreställning på Intiman hyllar en av Astrid Lindgrens mest älskade karaktärer!

Om showen

Astrid Lindgrens magiska verk sprakar återigen på Intimans scen i Stockholm, och den här gången är det Pippi Långstrump som tar över showen!

Efter de stora familjeteatersuccéerna med Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta, Emil - Vinter i Lönneberga och Ronja Rövardotter, ser vi med spänning fram emot att bjuda in er till Villa Villekulla på Intiman i Stockholm!

I föreställningen "Pippi flyttar in i Villa Villekulla" får du möta Pippi Långstrump. Följ med på hennes spännande resa när hon flyttar in i sitt nya hem Villa Villekulla i den lilla lilla staden med sin egen unika charm.

I denna underhållande och färgsprakande föreställning, som firar Pippis 80-årsjubileum, får vi uppleva Pippis fantastiska värld full av skratt och galna påhitt. Med sin styrka, mod och uppfinningsrikedom tar Pippi och hennes vänner med oss på en oförglömlig resa fylld av äventyr och överraskningar. Pippi stöter på bovarna Dunderkarlsson och Blom och poliserna Kling och Klang. Tommy och Annika är såklart också med och även Fru Prusselius, eller som Pippi säger, Prussiluskan.

Den här föreställningen passar hela familjen. Fylld med sång, musik och dans som kommer att underhålla oss från början till slut. Ta med hela familjen och upplev Pippis helt fantastiska värld tillsammans! Missa inte chansen att uppleva detta tidlösa äventyr som får dig att skratta, drömma och tro på det omöjliga. Boka era biljetter redan idag och låt Pippi flytta in i era hjärtan!

Premiär 14 september. Spelas söndagar t.o.m. 24 november.

PIPPI LÅNGSTRUMP originalmanus av ASTRID LINDGREN Musik: Georg Riedel Regi: Kålle Gunnarsson Produktionsbolag: Stage Fantasy och 2Entertain Teaterförlag: Nordiska ApS- www.nordiska.dk

 • Föreställningslängd: ca 2 timmar inkl paus
 • Rekommenderad ålder: från 5 år, eller allt efter barnets teatervana. Biljett gäller för alla oavsett ålder.

Kommande speltillfällen

17 kommande speltillfällen mellan 14 sep - 24 nov

 • Lördag 14 sep 16:00

  Intiman, StockholmPris från 395 kr / person
 • Söndag 15 sep 12:30

  Intiman, StockholmPris från 395 kr / person
 • Söndag 22 sep 09:00

  Intiman, StockholmPris från 395 kr / person
 • Söndag 22 sep 12:30

  Intiman, StockholmPris från 395 kr / person

Inför besöket

 • Spelas14 sep - 24 nov
 • Föreställningslängdca 2 tim inkl paus
 • GenreFamiljeteater
 • ÅldersgränsFrån 5 år, eller allt efter barnets teatervana. Biljett gäller för alla oavsett ålder.
 • Frånpris395 kr

Populärt just nu

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.