Wallmans dinner party 1080x1350Wallmans dinner party 1920x1080
Wallmans christmas party logo

Wallmans Christmas Party 2023

Kungsportshuset, Göteborg30 nov. - 22 dec.Dinner & krogshow Julshow Show

Fira Julen med Wallmans Dinnerparty!

Om föreställningen

Efter en fullkomlig succévår, slår vi upp portarna igen för en ny show med Wallmans Dinner Party i Kungsportshuset under hösten 2023.

From den 9 november blir både showen och menyn extra julinspirerad. Wallmans Dinner Party kommer att bjuda på lite mer av allt. Nya showen levererar internationell underhållning av högsta klass där du bjuds på det stora och det intima. Vi blandar musik och underhållning för att slå an på hela känsloregistret samtidigt som vi bjuder upp till Göteborgs bästa Sing Along där hela rummet är en del av scenen. Du som gäst står i centrum för kvällen och vi garanterar dig en oförglömlig kväll, vare sig du bokat för dig och din partner – eller för hela ditt företag.

Kommande speltillfällen

13 kommande speltillfällen mellan 30 nov - 22 dec

Inför besöket

 • Föreställningslängdca 4 timmar
 • Dörrarna öppnas30 minuter innan showstart
 • Spelas9 nov - 23 dec
 • GenreDinnershow, Julshow
 • ÅldersgränsÅldersgräns 18 år. I målsmans sällskap 13 år.
 • PrisFrån 1095 kr

Media

Wallmans gbg show
Wallmans gbg bild
Wallmans show gbg
Dans wallmans göteborg
Wallmans gbg bild

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.